BILA JE TO OBIČNA POSETA FRIZERU: Ostala je bez pola kose jer je frizerka bila GLADNA! (VIDEO)

Laura Jarvie je želela da se podvrgne profesionalnom trajnom ispravljanju kose. Šta bi moglo poći po zlu? Na kraju je izgubila skoro polovinu kose. A sve zato što je frizerka bila toliko zaokupljena ručkom da je zaboravila na svog klijenta.

Foto:Printscreen/TikTok

Mnoge žene redovno ispravljaju kosu. Međutim, ovaj tretman je dugotrajan i, što je još gore, oštećuje kosu . Trajno ispravljanje kose postaje sve popularnije. Ovaj tretman se izvodi u frizerskim salonima. To je veoma zgodno rešenje, koje vam dodatno omogućava da uštedite mnogo vremena. Laura iz Londona došla je do sličnog zaključka. Sada se kaje.

Otišla je kod frizera da ispravi kosu. Izgubila je polovinu pramenova

Kao upozorenje, Laura Jarvie je odlučila da svoju prilično zastrašujuću priču iz frizerskog salona podeli sa drugima. Video koji je objavila na TikTok-u postao je vrlo brzo viralan i dobio nekoliko hiljada deljenja.

– Vraćam se na tu posetu, tokom koje mi je kosa hemijski ispravljena. Tokom postupka, frizer je izašao na ručak. Moja kosa je izgorela i polovina je otpala sa korenom – priseća se Laura Jarvie.

Predugo ostavljanje sredstava za ispravljanje kose na kosi izazvalo je trošenje i lomljenje pramenova. Skoro polovina ih je otpala, ostavljajući samo ostatke pramenova u ženinim rukama.

Laura Jarvie je na TikTok-u podelila fotografije uslikanu odmah nakon tretmana. Možemo videti gomilu izgorele kose žene koja se samo otkinula u korenu. Žena je pokazala i kako joj je izgledala glava odmah nakon zahvata – to su bili ostaci pocepanih pramenova i crvene, izgorene kože .

@laurajarvie3

Answer @Subani Moktan Sorry I never did a part 2 😇

♬ abcdefu – GAYLE

Izvor: HYPETV.RS/NajŽena

Ostavite komentar