BEOGRAD: Miloš D. (33) optužen za obljubu devojčice u Leštanima!

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Miloša D. (33) zbog sumnje da je u martu 2022. godine u naselju Leštane obljubio devojčicu od 13 godina. Osumnjičeni se tereti i da je krajem istog meseca prošle godine bejzbol palicom prebio M.M, kojem je ponovo telefonski uputio pretnje u junu prošle godine. Milošu D. se optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvđivanju, stavljaju na teret krivična dela obljuba sa detetom, teška telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti, piše portal Hype TV.

Tužilaštvo je sudu predložilo da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, s obzirom na to da je i ranije osudjivan.

Sumnja se da je  Miloš D, 9. marta prošle godine u naselju Leštane izvršio obljubu devojčice protiv njene volje. Takođe se sumnja da je 23. marta 2022. došao u kuću M. M, i od njega tražio da utiče na majku oštećene devojčice, da povuče prijavu protiv njega, a potom ga odvezao do kuće na drugoj adresi gde ga je tukao bejzbol palicom i naneo mu teške telesne povrede. Ponovo mu je telefonom pretio 19. juna 2022. godine, da će mu doći u kuću i da će ga „izbušiti”.

Miloš D. je uhapšen 30. avgusta 2022. godine i od tada se nalazi u pritvoru.

Ostavite komentar