BEKAMOVI PROSLAVILI GODIŠNJICU BRAKA NA JADRANSKOM PRIMORJU: Za LUKS letovanje izdvojili DESETINE HILJADA evra, evo kako se PROVODE!

Dejvid i Viktorija Bekam doputovali su u Hrvatsku i letuju na ostrvu Lopud u blizini Dubrovnika, u preuređenom franjevačkom samostanu gde je cena za jednu noć 10.000 evra.

Foto: Youtube printscreen

Bekamovi će na tom ostrvu proslaviti 23 godine braka, kao i 11. rođendan ćerke Harper.

Kako saznajemo, ispred kompleksa Lopud nalazi se i obezbeđenje. Reč je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je grofica Frančeska fon Habzburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Iznajmljivanje luksuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 evra za deset osoba, a cena jednog noćenja iznosi oko 1400 evra.

Bračni par Bekem posetili su i ekskluzivne restorane na dubrovačkom području, među kojima je i Bovu na ostrvu Šipan, do kojeg se može doći samo brodom.

Viktorija Bekam se oglasila na društvenim mrežama i svom dragom povodom godišnjice braka uputila emotivnu poruku:

– Kažu da nije zabavan, kažu da se nikada ne smejem, rekli su da nećemo trajati. Danas slavimo 23 godine braka. Dejvide, ti si moje sve, puno te volim.

Par se upoznao 1996. godine, a godinu dana kasnije započeli su ljubavnu vezu. Venčali su se 1999., a imaju četvoro dece: Bruklina, Romea, Kruza i Harper.

Izvor: Stil

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar