BAJAGA SE RAZVEO NAKON 33 GODINE: Njihova ljubavna priča bila je jedna od NAJLEPŠIH, ali Emiliji u braku nije bilo LAKO

Domaću javnost iznenadila je vest da se čuveni muzičar Momčilo Bajagić Bajaga razveo do supruge Emilije nakon 33 godine braka.

Foto: ATA Images

Bivši par je nedavno dobio i unuku Saru, ali su ipak odlučili da se rastanu bez ikakve pompe.

Bajaga gotovo nikad u javnosti ne govori o privatnom životu, a u jednom od retkih intervjua gde je pomenuo porodicu, otkrio je da im zbog njegove ogromne popularnosti nimalo nije bilo lako.

Njihova ljubavna priča jedna je o najlepših na domaćoj sceni.

– Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o’ladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko meseci smo profurali – ispričao je muzičar svojevremeno u intervjuu za „Novosti“.

– Meni je to bilo kao da me odbila, jer ne znam ko ne izlazi nedeljom – pričao je Bajaga u svojoj ispovesti.

Venčali su se 1989, sledeće godine su dobili sina Marka, a osam godina kasnije i ćerku Anđelu.

Emiliji je posvetio sve svoje ljubavne pesme, a muzičar je posebno ponosan što se ona dobro nosila s njegovom velikom popularnošću i zavidnom karijerom.

– O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze, koje su bile najluđe. Nismo mogli ići na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bismo bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas – ispričao je roker.

Ni deci nije bilo lako da odrastaju uz poznatog oca. Bajaga tvrdi da je imati slavnog roditelja privilegija, naročito kada se organizuju veliki koncerti.

– Tad sam nervozniji, a to se onda prenosi i na njih. Mnogi im prijatelji iz škole traže karte za koncert, pa onda oni kod kuće žickaju od mene, a tih dana mi nije ni do čega – govorio je Bajaga.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar