ANA I MILICA SE ČUJU Nikola Rađen progovorio o odnosu bivše i sadašnje, evo u kakvom su odnosu!

Vaterpolista je ispričao kako se slaže sa bivšom suprugom Anom, a otkrio je i da se sadašnja i bivša slažu

Foto: Printscreen YouTube

Vaterpolista Nikola Rađen otkrio je da se njegova bivša supruga Ana Kokić i sadašnja devojka Milica Ristić redovno čuju.

Sportista i Ana su važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, pa je mnoge iznenadilo kada su pre tri godine objavili da se razvode.

U međuvremenu, Nikola je našao novu devojku Milicu, s kojom je već neko vreme u srećnoj vezi.

Inače, Rađen o bivšoj supruzi ima samo reči hvale, ističući na prvom mestu da je divna majka.

– Mi smo se sporazumno razveli, shvatili smo da ne idemo u istom pravcu i sporazumo se razveli. Ana je divna majka i veliki borac – rekao je Nikola u emisiji „Sceniranje“.

U medijima se mnogo spekulisalo o njihovom braku, a u nekoliko navrata pisalo se da je vaterpolista navodno bio neveran. Rađen, međutim, tvrdi da takvih skandala nije bilo.

– Za ljubav treba dvoje, ali i za razvod, tako da krivica je obostrana – rekao je Nikola.

Vaterpolista je posle kraha braka sa Anom sreću pronašao pored mlade pevačice Milice Ristić, sa kojom je u vezi već više od godinu i po dana. Kako kaže, nije izgubio veru u brak i ponovo bi stao na „ludi kamen“, a otkrio je i da su njegova bivša supruga i sadašnja devojka u kontaktu.

– Verujem u brak, ponovo bih se oženio. Sa Milicom mi je ljubav baš onakva kakva meni prija. Ana i Milica se znaju, čuju se, njih ćeš morati da pitaš kako kimuniciraju, ja se u to ne mešam – naglasio je Rađen.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar