Ana Brnabić: Idemo po pobedu u prvom krugu!

Nismo se dvoumili ko treba da bude naš kandidat. Dela su izabrala kandidata i ona najbolje govore, govore sve, izjavila je premijerka i potpredsednica Srpske napredne stranke nakon sednice Predsedništva SNS-a.

„Imamo ne samo odličnog već i ubedljivo najboljeg kandidata. Izbori neće biti laki, posebno u ovim teškim i kompleksnim vremenima. Utoliko mi je draže što je Aleksandar Vučić prihvatio da bude kandidat SNS-a za predsednika Srbije. Idemo po istoriju i da napravimo nikada ubedljiviju pobedu u prvom krugu”, poručila je juče premijerka Ana Brnabić nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke. SNS je, kako je saopštila Brnabićeva, koja je i potpredsednica ove stranke, doneo odluku da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije na izborima 3. aprila, što je on i prihvatio. Rekla je da je aktuelni predsednik kandidat i koalicije „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.

„Kao stranka, pričali smo i nismo se dvoumili ko treba da bude naš kandidat. Dela su izabrala kandidata i ona najbolje govore, govore sve”, naglasila je Brnabićeva. Najavila je da će kampanja početi već danas u Leskovcu u 18 sati i da će biti „fokusirana na viziju Srbije u narednih pet godina”. Na predizbornom skupu govoriće Aleksandar Vučić.

Ostavite komentar