ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PEVALA NA SVADBI NBA ZVEZDE U ITALIJI! Pevačicu dočekali kao KRALJICU, isplivali svi detalji LUKS slavlja!

Aleksandra Mladenović pevala je na svadbi kod čuvenog košarkaša Pol Džordža koji je oženio Srpkinju Danijelu Rajić u Italiji, a sada je pevačica podelila utiske sa glamurozne proslave.

Foto: Instagram

Mladina velika želja bila je da upravo Aleksandra peva na svadbi.

– Mladenovićku su dočekali kao kraljicu, svi su bili oduševljeni njenim nastupom. I Danijelina rodbina i prijatelji iz Srbije, kao i stranci među kojima je bio i košarkaš Karl Entoni Tauns. Gosti su toliko bili veseli, svi su cele noći igrali – tvrdi sagovornik za Alo.

– Sve je zaista bilo prelepo, jedna predivna svadba. Drago mi je što je mlada želela samo mene da joj pevam na veselju – rekla je Aleksandra.

Inače, Danijela i njen muž imali su turbulentnu ljubavnu priču. Ona je sa košarkašem pre nekoliko godina ostala u drugom stanju, a on je negirao da Rajićka čeka njegovo dete, zbog čega ga je ona tužila.

Foto: Instagram

Kada je Danijela rodila devojčicu Oliviju, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak otac deteta. Nakon toga je usledila nova Danijelina tužba i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Pol Džordž je nakon svega toga uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici.

Nakon suđenja, njih dvoje su ipak našli zajednički jezik i nastavili su vezu. U međuvremenu su dobili drugu ćerku koja se zove Nataša.

Izvor: Alo

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar