ALEKSANDRA DOŽIVELA NERVNI SLOM KADA JE SAZNALA ZA PREVARU! Oglasio se Majin otac Taki!

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić nakon što se u suzama i vidno uznemirena oglasila u lajvu na Instagramu i priznala da je zgrožena potezom njene drugarice Maje Marinković i supruga Petra Pece Raspopovća, trenutno prolazi kroz pakao.

Foto: ATA Images

– Aleksandra ne prestaje da plače otkako je videla snimak na kom se Peca i Maja ljube u bazenu. Ne može da veruje šta joj se dogodilo i stalno ponavlja da ne zna što se njoj uvek ovo dešava. Ona je u pravom rastrojstvu, kuka i plače kroz kuću, nervni slom je doživela, deca je sve vreme grle i ljube, pokušavaju da je malo uteše… – rekao je dobro obavešten izvor za Blic o celokupnoj situaciju u Novom Sadu.

– Za mene nikad ne možeš reći da sam se drogirala, da sam bila neverna, da sam se bilo kako ogrešila. Ako sam nešto lupila, napisala u afektu, bila sam ljuta. Kada sam se ljutila poveravala sam ti se, sve iznesi. Kada ja počnem da iznosim o tebi, videćeš. Tužno je da sam spala na taj nivo da se raspravljam – pričala je Aleksandra u lajvu.

Ubrzo nakon njenog oglašavanja, na Instagramu se oglasio i Radomir Marinković Taki, koji i dalje ne veruje šta je njegova ćerka uradila.

– Izvinjavam se sedmoj sili što se ne javljam, ali ja sam u šoku i tražim objašnjenje – piše u objavi.

Aleksandra se na kraju pokajala zbog svega što je iznela, pa je poručila:

– Ovim putem želim da se oglasim da se više neću izjašnjavati na ovu temu i da se neću spuštati na taj nivo – jer mi ne priliči. Ostaću dama i biću dosledna sebi, žao mi je što sam se i oglašavala – napisala je Subotićka.

Foto: Instagram

Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar